Om Lisbeth Olsen

Jeg er født sommeren 1978, og er opvokset i en lille vestsjællandsk by. Som 18-årig flyttede jeg til Slagelse, hvor jeg boede indtil 2005, hvor jeg flyttede til Bornholm, grundet min kærestes arbejde. I 2016 flyttede vi til Sorø.

Jeg startede med kranio-sakral terapien til mennesker i 2003. Jeg bliver undervist af Trine Rosenberg, som jeg anser, som den dygtigste og mest erfarne kranio-sakral terapeut i Danmark. Jeg tager løbende nye kurser i kranio-sakral, både for at dygtiggøre mig og for at få fulgt op på de teknikker, jeg allerede kan. Jeg har haft klinik siden 2004, først i Slagelse og nu i Rønne og nu Sorø.

Kranio-sakral terapi til heste lærte jeg i november 2008 af Tove Nielsen, Naturgården. Tove Nielsen er en af initiativtagerne til Dyreuniversitetet i Uggerløse, og er ligeledes en dygtig og erfaringsrig terapeut.

Januar 2009 blev jeg færdiguddannet som sygeplejerske. Jeg har det sidste halvandet år arbejdet som sygeplejerske i psykiatrien sideløbende med, at jeg har haft kranio-sakral klinik til mennesker og heste. Fra november 2010 har jeg valgt at blive selvstændig kranio-sakral terapeut på fuldtid.

Til hestefolket: Jeg har redet og fået undervisning siden jeg var 8 år, med en pause i teenage- og ungdomsårene. Nu har jeg en oldenborg/fuldblod vallak, som jeg træner i akademisk dressur efter Christina Holmbeck’s principper.

I ”min verden” findes der ingen dumme heste, der er altid en fysisk eller psykisk forklaring på hestens reaktioner og handlinger. Forklaringen kan være svær at finde og ofte må rytteren kigge lidt indad – selvom det ikke nødvendigvis altid er lige sjovt, men enormt lærerigt.